Auton maalaus Pudasjärvellä

JP Automaalaamo Oy tekee autojen maalausta taidokkaasti Pudasjärvellä. Teemme kolarikorjaus- ja maalaustyöt lähes mihin tahansa ajoneuvoon, merkistä, mallista tai ajoneuvon iästä riippumatta. Toteutamme myös lasien vaihdot ja korjaukset, sekä ilmastointilaitteiden huollot.

 

Tutustu tällä sivulla maalauspalveluihimme ja ota meihin yhteyttä! Meiltä saat asiantuntevaa palvelua tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Yhteystietoihin

Olemme kolarikorjauksen kokeneita ammattilaisia

Kolarikorjaukset kannattaa teettää alan kokeneella asiantuntijalla. JP Automaalaamo Oy:n palveluun voit aina luottaa. Olit sitten yksityishenkilö tai yrityksen edustaja, meiltä saat ammattitaidolla ja huippuluokan tuotteilla toteutetun kolarikorjauksen ajoneuvoosi. Kolarikorjaus alkaa aina vahinkotarkastuksella. Tarkastuksessa arvioimme vahinkojen laajuuden sekä kustannukset.

Vahinkotarkastukset

Huolelliset automaalaukset

JP Automaalaamo Oy tarjoaa automaalaukset joustavasti. Tarvitsitpa sitten maalausta kolarivaurion paikkaamiseksi tai autosi maalipinnan uusimista, me toteutamme toiveesi.

 

Mikäli autossasi on pieniä naarmuja tai isompia lommoja, korjaamme ne huolellisti ammattitaidolla, jotta lopputuloksesta tulee viimeistelty.

Panosta ajoneuvosi ilmastointilaitteiden huoltoon

Palveluihimme kuuluvat myös ilmastointilaitteiden huollot. Ajoneuvon ilmastointilaitteiden kunto kannattaa tarkastuttaa ja laitteisto huollattaa säännöllisin väliajoin. Varsinkin kesähelteillä moitteettomasti toimiva ilmastointilaite on ehdoton edellytys mukavalle matkanteolle.

 

Mikäli tunnet autossasi tunkkaisuutta tai ikkunat huurustuvat helposti, tarkastuta ilmastointilaitteiden kunto alan ammattilaisella. Usein ongelma on raitisilmasuodattimessa, joka on syytä vaihtaa vuosittain.

 

Teemme ilmastointilaitteiden huollot R134a ja 1234yf kylmäaineilla oleviin ajoneuvoihin.

Olemme vakuutusyhtiöiden valtuuttama vahinkotarkastaja

Pudasjärvellä palveleva JP Automaalaamo Oy on vakuutusyhtiöiden valtuuttama vahinkotarkastaja. Teemme vahinkotarkastukset luotettavasti. Vahinkotarkastus alkaa autosi vaurion tutkimisella. Tämän jälkeen toimitamme korjausarvion vakuutusyhtiöllesi. Jos maksat kolarikorjauksen itse, teemme sinulle arvion korjaustyöstä aiheutuvista kustannuksista.

 

Vahinkotarkastuksen jälkeen varaamme autollesi varsinaisen korjausajan. Palvelumme on nopeaa, joten saat autosi kuntoon pikaisesti. Kolarikorjauksen kestoon vaikuttavat luonnollisesti muun muassa vahinkojen laajuus sekä korjaustöihin tarvittavien varaosien toimitusaika.

Lue lisää