Teemme asianmukaiset vahinkotarkastukset Pudasjärvellä

Kun tarvitset tekijää vahinkotarkastukselle Pudasjärvellä, käänny JP Automaalaamo Oy:n puoleen. Olemme vakuutusyhtiöiden valtuuttama vahinkotarkastaja ja teemme vahinkotarkastukset asiantuntevasti kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaille.

 

Lue tältä sivulta lisää vahinkotarkastuksista ja ota meihin yhteyttä. Voit tuoda autosi vahinkotarkastukseen myös ilman ajanvarausta.

Yhteystiedot

Vahinkotarkastukset henkilö- ja pakettiautoille

Tarvitseeko henkilö- tai pakettiautosi vahinkotarkastusta? Vahinkotarkastus alkaa vahinkojen määrän selvittämisellä. Tämän jälkeen arvioimme korjaustöistä aiheutuvat kustannukset. Tarkastuksen jälkeen hoidamme myös tarvittavat kolarikorjaukset sekä maalaustyöt tarpeiden mukaan.

 

Neuvomme sinua mielellämme myös vakuutusasioissa. Palvelumme on aina asiakaslähtöistä.

Tarkat vahinkotarkastukset ammattitaidolla

Jotta vakuutusyhtiöt voivat myöntää korjausluvan ajoneuvolle, ne vaativat valtuutetun vahinkotarkastajan tekemän vahinkotarkastuksen.

 

Nykyaikainen työvälineistömme mahdollistaa tarkat vahinkotarkastukset, joita olemme tehneet jo vuodesta 2005 asti. Laajaa osaamistamme käyttäen pystymme toteuttamaan vaativatkin tarkastukset onnistuneesti ja nopeasti.

Kysy lisää

Vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöille

Muistathan, että kolarin jälkeen vahinkoilmoitus kannattaa tehdä mahdollisimman nopeasti.

 

Tee vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöllesi alla olevista linkeistä:

Olemme erikoistuneet kolarikorjauksiin

JP Automaalaamo Oy on erikoistunut kolarikorjauksiin. Teemme niin pelti- kuin muoviosienkin korjauksia pitkän työkokemuksemme tuomalla tietotaidolla. Palvelemme kustannustehokkaasti, laadukkaaseen työnjälkeen panostaen. Automaalaukset teemme alusta loppuun omassa automaalaamossamme Pudasjärvellä.

 

Olipa kyse sitten pienestä tai suuresta kolarikorjaus- tai maalaustyöstä, palvelemme sinua rautaisella ammattitaidollamme.

Lisätietoja palveluista

Ota yhteyttä

Mikäli haluat kysyä lisää vahinkotarkastuksista tai muista palveluistamme, ota meihin rohkeasti yhteyttä. JP Automaalaamo Oy palvelee Pudasjärvellä. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse. Jätäthän viestin, jos emme heti pääse vastaamaan puheluusi. Voit myös täyttää yhteystietosivulta löytyvän yhteydenottolomakkeen tai lähettää meille sähköpostia.

 

Palvelemme niin yksityis- kuin yritysasiakkaita. Panostamme laadukkaaseen työskentelyyn kaikissa maalaus- ja kolarikorjaustöissämme.

Yhteystietoihin